Suntem mereu la curent cu ultimele tehnologii in domeniul masuratorilor cadastrale si reusim sa ducem calitatea lucrarilor la un nou nivel an de an. Stim ce este important pentru clientii nostri si facem eforturi continue pentru a veni in intampinarea nevoilor acestora cu ultimele noutati in materie de echipamente cadastrale si masuratori topografice.  

Si in acest an, obiectivul nostru a fost acelasi- Sa oferim servicii profesionale si rapiditate in executarea lucrarilor, iar in acest sens am decis sa va prezentam ultima achizitie a echipei Roexpertcad.

De ce echipa Roexpertcad?

Roexpertcad reprezintă un colectiv de oameni profesionişti, care pun suflet, dorinţă şi dedicare în tot ceea ce fac. Echipa noastră are o experienţă bogată în domeniul cadastrului, intabulării, lucrărilor şi măsurătorilor topografice, având în componenţă ingineri topografi autorizaţi de către ANCPI Bucureşti.
Profesionalismul, promptitudinea şi seriozitatea în executarea lucrărilor de topografie şi cadastru sunt atuurile care definesc firma Roexpertcad din anul 2004.

Topografie, Cadastru, Intabulare 

Cu aparatură profesională din dotare, experienţă practică şi un fundament teoretic bine pus la punct, experţii noştri vă garantează reuşita unor lucrări de cea mai bună calitate.
Cei peste 18 ani de experienţă şi numărul mare de lucrări realizate până în prezent ne recomandă ca fiind cei mai buni.

Executăm lucrări în zona judeţului Bihor şi, în anumite situaţii, oriunde în ţară.8

Programări online

HAI SĂ DISCUTĂM

Ai un proiect în care ai nevoie de serviciile unei drone profesionale? Fie că este vorba de un proiect urban sau rural, putem să te ajutăm să economisești resurse financiare și de timp la standarde ridicate.

Rezervă-ți 30 de minute
ro_RORomână
Hai să vorbim :)