FIRMA DE EXPLOATARE CARIERA MARNA

Obstacole proiect

Studiu de fezabilitate în vederea proiectării unui drum de legătură între două cariere de exploatare (200ha) cu termen de execuție de 5 zile.

Soluții oferite 

Efectuarea a două zboruri cu drona topografică Wingtra One, în scopul efectuării ridicărilor topografice în format 3D, având un nor de puncte și curbe de nivel cu echidisntață de 1m în termen de execuție de 2 ore, iar prelucrarea datelor și predarea planurilor și ortofotoplanurilor solicitate în termen de 3 zile.

Rezultate obținute 

Modelul digital în format 3D al terenului, calculul volumului de excavație și de umplutură, secțiuni transversale și logitudinale ale terenului, în vederea stabilirii costurilor de realizare a drumului de exploatare.

4 PRIMARII DE PE RAZA JUDETULUI BIHOR (PROIECT COMUN)

Obstacole proiect

Măsurători topografice și planuri de situație necesare pentru obținerea de fonduri europene pentru introducere rețea inteligentă de gaz pe raza a 4 comune cu satele aferente, termen de execuție10 zile, suprafață aproximativă de măsurat 8000ha.

Soluții oferite 

Efectuare de zboruri cu drona Wingtra One sprijinite pe martori (puncte de reper) în vederea asigurării unei precizii centimetrice; elaborarea ortofotoplanurilor DSM (pe coordonate X, Y, Z) clare și precise; identificarea limitelor de proprietate și a construcțiilor, podurilor, elementelor ce compun rețelele edilitare; elaborarea planurilor de situație cu curbe de nivel pentru determinarea modelului digital al terenului, scurgerilor naturale ale apelor pluviale; predarea în 10 zile a serviciilor solicitate.

Rezultate obținute 

S-au efectuat zborurile și s-au intocmit ortofotoplanurile și planurile de situație, acestea fiind predate în termenul specificat, ceea ce a dus la obținerea și aprobarea proiectului de introducere a rețelei inteligente de gaz, care va deservi gospodăriile domestice și nu numai de pe raza a 4 comune cu satele aferente.

Programări online

HAI SĂ DISCUTĂM

Ai un proiect în care ai nevoie de serviciile unei drone profesionale? Fie că este vorba de un proiect urban sau rural, putem să te ajutăm să economisești resurse financiare și de timp la standarde ridicate.

Rezervă-ți 30 de minute
ro_RORomână
Hai să vorbim :)