Hărți ortomosaice

Hărțile ortomosaice 2D conțin locația (coordonatele exacte X și Y) și informațiile despre culoare ale fiecărui punct de pe hartă. Aceste hărți aeriene pot fi utilizate pentru calcule liniare (distanță) și de suprafață, precum și pentru monitorizarea alterării.

Reconstrucție 3D

Datele 3D pot fi transformate în modele 3D, puncte de interes, modele digitale de suprafață și teren, hărți de înălțime, reconstrucții fotorealiste și multe altele. Aceste rezultate de imagini aeriene de înaltă rezoluție oferă calcule de volum, distanță, suprafață și altitudine utilizate în planificarea operațiunilor miniere, stocuri de stocuri, descrierea topografiei și generarea de modele fotorealiste.

Imagini multispectrale

Opțiunea camerei RedEdge-MX și Altum de la WingtraOne colectează date multispectrale care pot fi transformate în hărți cu clorofilă, straturi NDVI, modele digitale de suprafață sau imagini unice RGB. O hartă de vizualizare aeriană de înaltă rezoluție rezultată poate fi utilizată pentru monitorizarea stării de sănătate și vigoare a plantelor, precum și pentru evaluarea proprietăților suprafeței, a debitului de apă și multe altele.

Imagini / ortofotografii individuale

Imaginile aeriene individuale colectate de WingtraOne sunt utilizate în diverse domenii de cercetare. Combinate cu algoritmi de învățare automată, fotografiile aeriene individuale pot transporta cantități masive de informații.

Programări online

HAI SĂ DISCUTĂM

Ai un proiect în care ai nevoie de serviciile unei drone profesionale? Fie că este vorba de un proiect urban sau rural, putem să te ajutăm să economisești resurse financiare și de timp la standarde ridicate.

Rezervă-ți 30 de minute
ro_RORomână
Hai să vorbim :)