Dronă Măsurători Topografice

Setul unic de caracteristici WingtraOne GEN II vă permite să vă minimizați timpul de zbor și să lucrați mai mult, fie că este vorba despre un alt proiect în domeniu sau analizând datele dvs. la birou.

Zbor eficient cu aripi fixe

 
Zburați la 16 m/s (36 mph) timp de până la 59 de minute per zbor pentru o acoperire mare.
 

Cameră de 42 MP

 
WingtraOne poate zbura mai sus decât dronele limitate la camere de 20 MP, astfel încât să captați mai mult teren și mai multe detalii cu fiecare fotografie și o zonă mai mare per zbor.
 

Gata cu PCS-urile, doar puncte de control

 
Cu un receptor PPK GNSS de înaltă precizie la bord, nu mai trebuie să stabiliți puncte de control la sol (PCS). Utilizați doar trei puncte de control pentru a vă verifica calitatea hărții.

Mai putine suprapuneri de imagine

 

Optica de înaltă calitate înseamnă că vă puteți reconstrui harta în mod fiabil chiar și cu suprapuneri mai mici. Aceasta înseamnă mai multă acoperire la sol nou pe linie de zbor și o acoperire maximă per zbor.

Suprafată mai largă de topografiere

Fie că este vorba despre o autostradă, un complex industrial sau o mină, acum poți prelua proiecte mari care înainte erau imposibil de cartografiat cu o dronă. Și îți ia doar câteva ore.

Simulare Calcul Costuri Servicii Topografice

Document
Oferta cu Drona Oferta GNSS

WingtraOne RX1R II

42 MP camera
110 ha (272 ac)
93 m (305 ft) altitudine

Alte drone cu aripă fixă

20 MP camera
70 ha (173 ac)
57 m (187 ft) altitudine

Drone cu elice

20 MP camera
8 ha (20 ac)
44 m (144 ft) altitudine

Timp și costuri înregistrare date pentru complex industrial de 1,200 ha (3,000 acres)

WingtraOneAlte DroneResurse terestre
Timp
3 zile
Timp
10 zile
Timp
20 zile
Costuri
4,500 €
Costuri
15,000 €
Costuri
30,000 €

Topografie oriunde

Datorită designului său VTOL, WingtraOne poate decolare și ateriza aproape oriunde, chiar și în spații restrânse sau pe teren accidentat. Acest lucru vă permite să colectați date acolo unde alte drone nu pot.

Camera WingtraOne nu intră niciodată în contact cu solul, ceea ce înseamnă că nu există resturi care zgârie obiectivul camerei și, prin urmare, o durată de viață mai lungă a echipamentului.

Calitatea datelor care vă va diferentia de restul

Echipat cu o cameră Sony full-frame de 42 MP, WingtraOne realizează imagini nadir clare și nedistorsionate, cu o densitate mare a pixelilor, rezultând un GSD de până la 0,7 cm/px.
GSD down to
0.7
cm/px
(0.3 in/px)

Împreună cu un receptor GNSS PPK multi-frecvență încorporat și un senzor de 42 MP, WingtraOne oferă cea mai bună precizie orizontală absolută din clasă, până la 1 cm (0,4 inchi) fără (PCS)

Un partener de lucru de nădejde

Indiferent de condiții, WingtraOne funcționează în siguranță și oferă date de înaltă calitate, în mod constant.

Proiectat și asamblat în Elveția

Fiecare dronă este supusă la peste 300 de teste riguroase pentru a asigura cel mai înalt standard de calitate.

Fiabilitate de vârf în industrie

Peste 100.000 de zboruri și 6 ani de teste și îmbunătățiri continue vor asigura un timp maxim de funcționare pentru operațiunile dumneavoastră.

Autodiagnostic predictiv

Componenta de autodiagnosticare WingtraOne funcționează defectuos utilizând algoritmi avansați de învățare automată bazați pe mii de zboruri.

Verificări automate de siguranță

Înainte de fiecare zbor, WingtraOne își verifică automat propriii senzori și dispozitive de acționare pentru a se asigura că puteți zbura în siguranță.

Software flux de lucru fluid

WingtraOne vine cu o tabletă robustă și o aplicație de planificare a zborului, bogată în funcții și ușor de utilizat, astfel încât să puteți colecta cu succes date din prima zi.

KML import

 

Pentru o misiune fără întreruperi, pur și simplu importați fișiere KML direct din programele GIS. WingtraPilot va construi calea optimă de zbor pentru a acoperi zona.

Mapare zone înguste

 

Caracteristica permite acoperirea rapidă și eficientă a porțiunilor lungi și înguste, cum ar fi drumuri, conducte sau râuri.

Urmărirea terenului

 

Hartă sigură și eficientă de la altitudini constante chiar și în cele mai muntoase zone, datorită modelelor globale de teren sau propriilor date personalizate de altitudine.

Întrerupeți și reluați

 

În orice moment în timpul zborului, puteți fie să întrerupeți și să reluați misiunea de sondare, fie să solicitați dronei să zboare înapoi la locația sa de decolare automat.

Hărți offline

 

Nu există conexiune la internet în domeniu? Nici o problemă. Puteți descărca oricând hărți offline în avans cât timp sunteți încă conectat la internet.

Schimbți bateria și continuați

 
Împarte automat misiunile mari, întrerupând zborul și reluând după ce bateriile au fost schimbate.

    Te ajutăm cu drag.

    TRIMITE-NE UN MESAJ

    ro_RORomână
    Hai să vorbim :)