Cercetare avansată a culturilor în mai scurt timp

Dronele agricole oferă cultivatorilor, furnizorilor de servicii și cercetătorilor din domeniul agroalimentarilor un mod rapid și eficient de a-și monitoriza culturile, de a identifica stresul, de a crea planuri de tratament, de a urmări creșterea plantelor și multe altele.

Folosind camere RGB profesionale de înaltă rezoluție și senzori multispectrali , dronele precum WingtraOne pot detecta și cuantifica din timp problemele de sănătate ale culturilor. Aceste informații valoroase pot reduce costurile de intrare și pot crește randamentul.

Monitorizați câmpurile în mai puțin timp

Dronele oferă un imagine imediată a unui câmp într-o fracțiune din timpul necesar pentru a cerceta pe jos. Acoperiți sute de hectare într-un singur zbor, captând date care ajută la detectarea și identificarea variabilității și a zonelor de stres al culturilor.

Captează date precise care conduc la decizii și acțiuni

Utilizați date despre drone pentru a genera hărți și planuri de prescripție, concentrând tratamentele mai eficient și reducând costurile. Obțineți informații care completează alte instrumente agronomice. De exemplu, pentru prelevarea datelor solului / frunzelor, în loc de prelevarea aleatorie de date, datele din dronă vă pot îndruma către cele mai bune locuri de prelevare de date, economisind timp și bani.

Urmăriți eficient culturile în timp, pentru cercetare sau producție

Urmăriți cum progresează recoltele de la însămânțare până la recoltare. Monitorizați cu precizie câmpurile pentru fenotipare și alte aplicații de cercetare. Captarea periodică a datelor calibrate de la senzorii multispectrale ce oferă informații despre sănătatea culturilor, indiferent de modificările de luminozitate, oferindu-vă datele necesare pentru a obține tendințe cantitative.

APLICAȚII PRINCIPALE

Cercetarea culturilor

O dronă de calitate și un sistem de camere multispectrale pot detecta devreme boala și stresul (uneori înainte ca acesta să fie vizibil de la sol sau cu camere color standard). Folosiți aceste informații, împreună cu metode agronomice dovedite, pentru a vă concentra planurile de tratament.

Hărți de prescripție și planuri de tratament

Datele multispectrale sunt un instrument cheie care, atunci când sunt combinate cu alte metode agronomice stabilite, permit generarea de hărți de prescripție pentru tratamente (îngrășăminte, erbicide), reducând costurile și îmbunătățind eficiența.

Monitorizarea și planificarea irigațiilor

Utilizați hărțile mapate cu drone, modele digitale de suprafață și modele de teren pentru gestionarea irigațiilor și a drenajului. Datele multispectrale pot ajuta, de asemenea, la identificarea țevilor de irigare cu scurgeri sau a zonelor care au nevoie de mai multă apă.

Fenotipare de precizie

Măsurați rapid și eficient și urmăriți performanța în parcele mici de testare. Datele calibrate care țin cont de schimbarea condițiilor de iluminare vă permit să urmăriți tendințele în timp.

Evaluarea și documentarea daunelor la culturi

Datele dronei oferă informații critice pentru măsurarea și documentarea daunelor aduse culturilor cauzate de inundații, incendii, dăunători, evenimente meteorologice etc. Aceste rapoarte pot completa și întări cererile de asigurare.

Numărarea plantelor și apariția culturilor

Camerele de înaltă rezoluție de pe drone și algoritmii de numărare a plantelor pot furniza cu precizie și eficiență informații despre inventar, pot urmări apariția culturilor, pot conduce la deciziile de replantare și pot ajuta la evaluarea randamentului.

Programări online

HAI SĂ DISCUTĂM

Ai un proiect în care ai nevoie de serviciile unei drone profesionale? Fie că este vorba de un proiect urban sau rural, putem să te ajutăm să economisești resurse financiare și de timp la standarde ridicate.

Rezervă-ți 30 de minute
ro_RORomână
Hai să vorbim :)