Topografie și GIS

Tehnologia dronelor reprezintă un potențial imens pentru topografii și profesioniștii GIS. Reduce foarte mult costul și orele de lucru pentru captarea datelor. Mai mult, puteți supraveghea zone altfel inaccesibile și furniza hărți aeriene de înaltă rezoluție, care altfel ar fi imposibil de produs într-un mod sigur sau rentabil.

Minerit și agregate

Îmbunătățiți eficiența de gestionare a siturilor miniere mari și a carierelor, oferind date complete despre starea sitului într-un timp scurt. Datele pot fi produse în siguranță de către lucrătorii de la fața locului, fără pericolul de a urca încărcăturile de materiale sau de a merge în mijlocul echipamentelor de construcție în mișcare. Toate acestea la o fracțiune din costul metodelor tradiționale de topografie și fără întreruperi ale mașinilor.

Construcții și infrastructură

WingtraOne îi ajută pe inginerii din construcții să mapeze rapid zone mari sau inaccesibile pentru evaluare de pre-construcție. De asemenea, scade costurile și îmbunătățește timpul de expunere pentru supraveghere și construcție, ajutându-vă în același timp să vă mențineți în linie cu bugetul și calendarul de construcție pe tot parcursul unui proiect.

Agricultură

Drona profesională WingtraOne produce imagini multispectrale pentru a oferi un număr precis de plante sau pentru a identifica problemele de sănătate ale plantelor din timp. Aceste date pot fi utilizate pentru a preveni răspândirea costisitoare a bolilor sau a speciilor invazive. De asemenea, poate oferi informații valoroase pentru a spori productivitatea randamentului.

Monitorizare Mediu

Conservatorii și cercetătorii folosesc drone comerciale pentru a urmări cu ușurință și rapid viața sălbatică sau pentru a monitoriza schimbările terestre fără a fi nevoie de imagini prin satelit cu rezoluție mică sau de aeronave cu echipaj costisitor.

Programări online

HAI SĂ DISCUTĂM

Ai un proiect în care ai nevoie de serviciile unei drone profesionale? Fie că este vorba de un proiect urban sau rural, putem să te ajutăm să economisești resurse financiare și de timp la standarde ridicate.

Rezervă-ți 30 de minute
ro_RORomână
Hai să vorbim :)